Hírek

Szelektív hulladékgyűjtő edények osztása

Tisztelt miskolci lakosok!

A MiReHuKöz Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja Önöket a „Miskolc és térsége települési szilárdhulladék-kezelési rendszerének továbbfejlesztése” című projekt keretein belül beszerzésre került szelektív hulladékgyűjtő edényzetek kiosztásáról. A továbbiakban a családi házas övezetekben a szelektív hulladékgyűjtő zsákot a szelektív hulladékgyűjtő edény váltja fel. Az edények ürítése a már megszokott szállítási napokon fog történni.

A hulladékszállítás rendje május 1-jén

A MiReHuKöz Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a hulladékszállítás munkaszüneti napon, azaz 2017.május 1-jén változatlanul, a megszokott módon, és ürítési rend szerint történik.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a hulladékudvarok, a József Attila úti átrakóállomás, a Hejőpapi Regionális Hulladéklerakó munkaszüneti napon zárva tartanak.

A hulladékszállítás rendje Húsvétkor

A MiReHuKöz Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a hulladékszállítás munkaszüneti napokon, azaz Nagypénteken és Húsvét hétfőn változatlanul, a megszokott módon, és ürítési rend szerint történik.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a hulladékudvarok, a József Attila úti átrakóállomás, a Hejőpapi Regionális Hulladéklerakó munkaszüneti napokon zárva tartanak.

Oldalak